An exciting trip full of adventure awaits you…

New York està format per cinc boroughs (municipis, a vegades traduït per districtes), cadascun dels quals coincideix amb un comtat: el Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens i Staten Island. La ciutat té molts barris i edificis reconeguts per tot el món, com per exemple l’estàtua de la Llibertat, ubicada a la Liberty Island, o l’Ellis Island, la petita illa per on van entrar als Estats Units milions d’immigrants que hi arribaren al pas del segle XIX i XX.

Wall Street és un dels principals centres globals de finances i és la seu de la borsa de Nova York. La ciutat també ha concentrat molts dels edificis més alts del món, entre els quals hi ha l’Empire State. Pels amants dels espectacles Broadway ens espera i de museus en tenim de tota mena i per a tots els gustos!

Com veieu, es una ciutat on els participants Seeds no es podran avorrir!

Nova York, també coneguda com The Big Apple, és una ciutat que ofereix infinites coses per fer i llocs per veure. La ciutat dels gratacels ha protagonitzat pel·lícules i novel·les que l’han convertit en un destí de somni per a molts. Un viatge a Nova York és una experiència única, a què esperes?

Les 4 Activitats incloses
New York total immersion program

Sempre dirigides pel nostre professorat Seeds, els participants gaudeixen tots plegats d’activitats setmanals per poder gaudir al màxim de Nova York.

Durant aquestes sortides els germans/es americans estan també convidats a unir-se al grup.

Decidir exactament què fer durant la vostra visita a una de les ciutats més diverses de la Terra és un gran repte. Trobem que és millor dividir Nova York en regions i és per aquest motiu que hi trobem 4 tours dividit per zones per poder conèixer cada indret a fons amb les seves peculiaritats i sorpreses.

UPPER MANHATTAN TOUR

Aquest tour serà el primer contacte amb la gran ciutat de Nova York. El grup Seeds farà un walking tour visitant els llocs més emblemàtics de Manhattan, podrem visitar els mundialment famosos museus com el MOMA, passejar per Harlem, fer-se fotos a l’edifici Dakota i visitar el memorial a John Lennon en Central Park, veure de ben aprop l’Empire State Building, del Chrysler building, entrar a la New York Public library, visitar Rockefeller Center, Chelsea Market, fer fotografies al curiós Flatiron building o a la Grand Central terminal, visitar el Natural History Museum icom no… ens deixarem perdre per Broadway i Times Square si encara ens queden forces!

MIDTOWN MANHATTAN TOUR

Passejarem pel carrer més famós per fer compres, la Fifth Avenue. Entrarem a una de les estacions de tren més utilitzades a les pel·lícules de Hollywood, la Grand Central Terminal.

Pujarem al Top of the Rock del Rockefeller Center per gaudir de tot el Skyline de NY i veurem la Radio City Music Hall. Entrarem a la catedral Saint Patrick. Descansarem al preciós Bryant Park i coneixerem el High Line Park. Veurem el Madison Square Garden, entrarem a la New York Public library.

I també descobrirem indrets molt reconeguts de famoses series i pel·lícules i gaudirem del millor menjar típic americà!

CONEY ISLAND, LUNA PARK & NY BEACH DAY

Coney Island es troba a l’extrem més al sudoest de Brooklyn. Es troba just a l’oceà Atlàntic. Amb gairebé 3 milles de platja de sorra, hi ha molt espai per a tothom. Gaudirem del Luna Park, el parc d’atraccions més gran i emblemàtic de tot Nova York, amb moltes atraccions, entreteniment en directe i tot al costat del la platja.

Fins i tot l’equip Seeds es podrà banyar a l’oceà Atlantic i resfrescar-se!

LOWER MANHATTAN & FINANCIAL DISTRICT TOUR

L’ambient que es respira aquí és únic al món. També conegut com el Downtown Manhattan, aquesta zona té la concentració d’atraccions que sí o sí qualsevol persona ha de visitar a New York, com per exemple Tribeca, SoHo and even Greenwich Village. Chambers Street, The Charging Bull, Wall Street… Creuarem el Brooklyn Bridge. Visitarem la zona 9/11 memorial, i, fins i tot…agafarem un ferry per veure de ben aprop l’estàtua de la Llibertat!

Inclòs al programa NY

 • Vols d’anada i tornada BCN-NY directes
 • Trasllat des de/a l’aeroport
 • 4 setmanes d’allotjament a casa d’una família americana amb pensió completa.
 • Acompanyament de professorat durant tot el viatge
 • 4 Excursions de dia complet amb el grup de participants coordinades pel professorat Seeds
 • Assegurança mèdica i de viatges.
 • Motxilla Seeds
 • Grup reduït
 • Certificat realització del programa

ACTIVITATS OPCIONALS NY

Si vols gaudir de més aventures per NEW YORK només cal que seleccionis les teves preferides. Seeds team les organitza perquè pugis personalitzar la teva estada a USA com sempre ho has somiat!

Els preus de les activitats opcionals es confirmaran poques setmanes abans de l’inici del programa.

Aquests són algunes de les activitats opcionals disponibles:

 • Washington D.C & Philadelphia
 • New York Yankees baseball game & walking tour
 • Helicopter adventure, NY from the sky and museum
 • Musical in Broadway!

 

Como puede observarse en nuestro póster publicitario, nuestro fantástico SEEDS NEW YORK 2023 incluye:

¡LAS INSCRIPCIONES YA ESTÁN ABIERTAS!

¡Plazas limitadas!

-¡Infórmate sin compromiso, estamos encantados de hablar contigo y hacer realidad tus sueños!-

Inscríbete en el programa
New York Teens
Ver catálogo New York Teens